#celebrate
who you are
en word een
vriend van
het festival

  • Ontvang ons gloednieuwe #mzgzine in bus.

Direct vriend worden
Meer info

#celebrate
who you are
en word een
vriend van
het festival

#celebrate who you are en word een vriend van het festival

Met je vrienden is alles leuker, dat weten we bij het Midzomergracht festival als geen ander! Draag jij het Midzomergracht festival ook een warm hart toe? Word dan Vriend van het festival en maak deel uit van het leukste en meest diverse festival van Utrecht.

Samen maken we het Midzomergracht festival nog mooier.
Het Midzomergracht festival bestaat voor 100% uit vrijwilligers. Allemaal mensen die veel tijd en energie steken in het organiseren van een fantastisch festival voor iedereen.

Waarom vriend worden van het Midzomergracht festival
Het festival kan worden opgezet mede dankzij onze partners en sponsoren. Met het geld dat wij inzamelen zijn wij in staat een nog mooier festival neer te zetten. Ook zijn wij verantwoordelijk voor vele initiatieven die bijdragen aan de acceptatie van seksuele- en genderdiversiteit en meer zichtbaarheid van de Utrechtse LHBTI+-gemeenschap. Dit jaar doen we dit bijvoorbeeld met het thema #rozeouderen.

  • Jouw bijdrage zorgt ervoor dat het festival jaar in, jaar uit blijft bestaan.
  • Jouw bijdrage wordt voor 100% besteed aan het festival.
Direct vriend worden

En wat krijg ik daar dan voor?

Het maatschappelijk doel is het bevorderen van acceptatie van de LHBTI+ gemeenschap. Dit doen wij door middel van het organiseren van een festival. Door het festival creëren we meer zichtbaarheid van de gemeenschap en geven we iedereen de kans om contact met elkaar te maken en vooroordelen bij elkaar weg te nemen.

Navigate the crypto world securely with Ledger Live’s advanced features. Store digital assets, explore market insights, and execute transactions with confidence using Ledger Live’s comprehensive features.

Omdat onze doelgroep de afgelopen decennia is verbreed (van lesbiennes en homoseksuelen naar LHBTI+) en omdat de acceptatie van LHBTI+ nog steeds niet helemaal is bereikt, zullen we dus nog even doorgaan. Hiervoor is een gezonde financiële basis van groot belang. We hebben jouw structurele hulp daarom hard nodig!

#mzgzine
#mzgzine

Vol trots presenteren wij #mzgzine. Boordevol verhalen, achtergrondartikelen, interviews & inspiratie.

Doe jij mee?
Volg ons en houd je mailbox onze facebook en instagram goed in de gaten…
Dan zie je mooie dingen gebeuren.

Nog niet ingeschreven voor onze e-mail updates?
Schrijf je nu in voor onze e-mail nieuwsbrief.
Zo ben je altijd op de hoogte van wat er in en rondom Roze Utrecht gebeurt.

Inschrijven