#mzgzine

Het Midzomergracht festival magazine

Met gepaste trots presenteren wij #mzgzine het Midzomergracht festival magazine. Voor de derde editie zijn volop bezig met bekende en minder bekende Nederlanders om een onvergetelijk magazine te produceren.

Een magazine vol met diepte-interviews worden afgewisseld met foto-reportages, die ons achterliggende thema in de spotlight zetten. Het magazine heeft gemiddeld 60 pagina’s

Met een fysieke oplage van 10.000 stuks verspreid naar bedrijven en vele (roze) instellingen in Utrecht en heel Nederland. Op verschillende locaties in Utrecht geheel gratis af te halen.

#mzgzine

Editie 1 / 2018

Bekijk editie 1

#mzgzine

Editie 2 / 2019

Bekijk editie 2

Adverteren
in #mzgzine

Heeft u interesse om met uw bedrijf of organisatie in ons magazine te komen en te profiteren van een maximale exposure? Neem dan snel contact met ons op want de ruimte is beperkt. Door te adverteren in een ons magazine bereik je over het algemeen een grote en specifieke doelgroep. Naast advertenties is het ook mogelijk om een redactioneel of editorial artikel te plaatsen.

En door het plaatsen van een advertentie of een redactioneel/editorial artikel laat u zien maatschappelijk betrokken te zijn.

Aanvraag
indienen