Sponsoren & vrienden 2019-02-09T22:35:53+00:00

Ook sponsor of donateur worden?

Wat fijn dat je een gift of structurele bijdrage overweegt! Weet je nog niet hoe je wil en kunt bijdragen? Lees dan op deze pagina verder.

Sponsorpakket op maat

Het Midzomergracht festival biedt aan het bedrijfsleven vele mogelijkheden om de brede LHBTI+ -doelgroep te bereiken.
Er zijn allerlei manieren van sponsoring mogelijk, van advertenties in ons magazine tot het adopteren van programma-onderdelen. Wij kunnen in samenwerking met jou een sponsor- of promotiepakket op maat samenstellen. Laat je gegevens hiernaast achter in het contactformulier om de mogelijkheden van sponsoring te ontvangen.

Jouw bijdrage wordt voor 100% besteed aan het festival.

Wij maken graag een afspraak om samen te bespreken welke sponsormogelijkheid het best past bij jouw bedrijf.
Uiteraard met een kopje koffie.

Samen maken we het Midzomergracht festival nog mooier.

Doe jij mee als sponsor?
Download onze sponsor brochure.

Belastingvoordeel

Zowel eenmalige als structurele giften aan het Midzomergracht festival kun je aftrekken van jouw inkomstenbelasting. Dat komt doordat het Midzomergracht festival een ANBI-status heeft. ANBI staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling. In goed Nederlands: het is een goed doel.

Onze partners & sponsoren editie 2018
Wij zijn heel trots op onze sponsors die het Midzomergracht een warm hart toedragen.

Via onderstaand formulier kan je ons eenvoudig een e-mail sturen en het sponsorplan opvragen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.Ik wil de nieuwsbrief per e-mail ontvangen

[popup]

Kees van den Berg fonds


Een manier om mee te helpen aan de duurzame acceptatie van LHBTI+ is een geldbedrag doneren aan het Kees van den Berg fonds. Geef op de manier die bij jou past. Iedere gift is welkom.

 Steun je het Kees van den Berg fonds? Dan houden wij je op de hoogte van de bestedingen van jouw bijdrage. Zo ontvang je bij een donatie vanaf €60 per jaar een nieuwsbrief en jaarlijks ons verkorte jaarverslag.
Lees meer