Home 2021-08-12T16:34:19+00:00

Over het Midzomergracht festival

Het Midzomergracht festival is een jaarlijks terugkerende #celebration van onze LHBTI+ -gemeenschap. Het festival presenteert zich met een variëteit aan vermakelijke, inspirerende, sociale, tot nadenken stemmende en boeiende, culturele evenementen en optredens door heel Utrecht.

Lees meer

Midzomergracht Business Dag

Wanneer we het hebben over diversiteit & inclusie dan kun je niet om de factor ‘werk’ heen. Voor ons de reden om samen met UWV, Accenture en Keylane een businessdag te organiseren met workshops, speeddates en netwerkevents! Doe je mee?

Lees meer

Het Midzomergracht festival 2021

Vanaf 21 augustus 2021 kunnen jullie weer een week lang genieten van cultuur, kleur en liefde.

Bekijk progamma

Vrijheid om te zijn wie je bent

Dat is onze boodschap.

‘Vrijheid om te zijn wie je bent’ loopt als een rode draad door het festival heen. Deze boodschap komt terug in voorstellingen in bioscopen, tijdens interviews in ons magazine en tijdens het openingsspektakel. Het is dus niet alleen maar feest tijdens het Midzomergracht festival. 

In onze boodschap geven wij mensen uit de LHBT+ gemeenschap het woord en ze delen met ons de pijn, frustraties maar ook hoe positief ze in het leven staan. Ze zijn het voorbeeld van onze state of mind “#celebrate who you are”.

Bekijk onze boodschap van editie 2019.

Bekijk film

Word een Midzomergracht festival vrijwilliger

Be the reason somebody smiles today!
Vrijwilliger worden voor het Midzomergracht festival is een van de beste beslissingen die je kan maken. We kunnen alleen maar een geweldig festival neerzetten dankzij de hulp van vele vrijwilligers. Ook voor de editie van 2021 kunnen we alle hulp weer goed gebruiken.
Meld je dan nu aan!

Meer info

Sponsoren & partnerschap

Laat zien dat je ons steunt.

Het Midzomergracht festival biedt aan het bedrijfsleven vele mogelijkheden om de brede LHBTI+ -doelgroep te bereiken. Jouw bijdrage wordt voor 100% besteed aan het festival. Ben je geïnteresseerd in sponsoring? 
Dan maken we graag een afspraak om samen te bespreken welke sponsormogelijkheid het beste past bij jouw bedrijf. Uiteraard met een kopje koffie.

Samen maken we het Midzomergracht festival nog mooier.

Meer info

Het laatste nieuws

Meer nieuws
steroidennled