“We blijven nog even voor u.”

Hierbij informeren we u dat we, in tegenstelling tot eerder berichtgeving, hebben besloten om de voorgenomen bestuurswijzigingen nog niet door te voeren.

Na de evaluatie van het Midzomergracht festival 2019 en tijdens de vergaderingen aangaande de voorzitterswissel, hebben we vastgesteld dat door het grote succes van het festival in de afgelopen twee jaar de organisatie op een keerpunt staat van een volledige vrijwilligersorganisatie naar een professionele organisatie met vrijwilligers. Om deze ontwikkeling verder door te zetten, is op verzoek van beoogd opvolgend voorzitter Marvin de Vos besloten om eerst te onderzoeken welke organisatie bij de groei en de ontwikkeling van het festival past en op basis daarvan de organisatie in te richten. Hierbij willen we graag onze partners betrekken en derhalve zullen we op korte termijn onze partners benaderen.

Dit betekent dat Marvin de Vos vanuit zijn portefeuille inhoud, programmering en verbinden de contactpersoon blijft voor de roze organisaties. Leon Bex blijft formeel voorzitter maar zal vanwege privéredenen vooral op de achtergrond meewerken aan de ontwikkeling van een passende organisatie, met als persoonlijk focuspunt het Kees van den Berg fonds. Arjan Deuss blijft aan als penningmeester en blijft de contactpersoon voor onze zakelijke partners. Roy Nikkelen blijft aan als bestuurder marketing en communicatie en zal zich hierbij vooral richten op de identiteit en de boodschap van het festival.

We begrijpen dat u naar aanleiding van dit bericht misschien een aantal vragen heeft. Het bestuur beantwoordt deze graag voor u, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen.

We vertrouwen erop u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Marvin de Vos en Leon Bex

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in voor onze e-mail nieuwsbrief.
Zo ben je altijd op de hoogte van wat er tijdens en rondom het Midzomergracht festival gebeurt.
Uitschrijven kan op elk moment.

Voor meer informatie n.a.v. dit bericht kunt u contact opnemen met:

Roy Nikkelen
Marketing & Communicatie
Mail: roy@midzomergracht.nl

Meghan Parinussa
Marketing & Communicatie
Mail: Meghan@midzomergracht.nl