Queer Film Festival Utrecht 2020-01-26T15:27:33+00:00

Queer Film Festival Utrecht

van en voor iedereen.

Het Queer Film Festival Utrecht is sinds 2019 hét LHBTQI+-filmfestival van Utrecht. Tijdens het Queer Film Festival Utrecht staan diversiteit, inclusiviteit en toegankelijkheid centraal. Wij laten de queercommunity in de meest diverse vorm mogelijk zien en nemen je mee in de prachtige, ontroerende maar soms ook emotionele verhalen die centraal staan in ons programma.

Ons festival is van en voor iedereen, wat betekent dat wij Utrecht zien als één grote bioscoop. Op straat, in cafés, in buurthuizen, in restaurants en in culturele instellingen. In iedere wijk van Utrecht kun je ons programma vinden.

Festival 2020

Net als het Midzomergracht Festival hanteert het Queer Film Festival Utrecht 2020 het thema vrijheid. In een jaar waarin Europa 75 jaar vrijheid viert zoomen wij in op individuele vrijheden in zowel ons eigen land als over de hele wereld. Want hoe vrij zijn wij eigenlijk?

Op zaterdagavond 20 juni wordt het Queer Film Festival Utrecht, net als 2019, afgetrapt met een speciale pleinbioscoop op het Domplein. Houdt vooral deze site of onze Facebookpagina in de gaten voor meer informatie over het programma en het festival.

Heb je vragen of wil je helpen het Queer Film Festival Utrecht te organiseren? Stuur dan een e-mail via het onderstaand formulier.

Contact


* verplicht veld