Kees van den Berg fonds 2020-03-21T14:02:53+00:00

Kees van den Berg Fonds

Financiële hulp bij het initiëren van activiteiten.

Aanmelden is niet meer mogelijk.

Vanwege het COVID-19 virus zijn wij genoodzaakt om ons festival stil te leggen.

Meer informatie

Het Kees van den Berg fonds is onderdeel van Midzomergracht festival. Het fonds is in het leven geroepen om activiteiten mogelijk te maken op het gebied van cultuur, educatie en sport. En dan specifiek gericht op het bevorderen van de acceptatie en zichtbaarheid van de LHBTI+ – gemeenschap.

Het fonds wil activiteiten mogelijk maken die bijdragen aan: meer contact, meer kennis en meer begrip tussen LHBTI+ onderling en tussen LHBTI+ en niet-LHBTI+.

Vernieuwing en verbetering kunnen een grote impact hebben. Het Kees van den Berg fonds wil daarom organisaties motiveren om vernieuwende activiteiten te bedenken en creëren, om met nieuwe partners samen te werken en om nieuwe doelgroepen aan te spreken.

Met een financiële bijdrage van het fonds kunnen organisaties bijvoorbeeld projecten ontwikkelen die een langere voorbereiding en hogere productiekosten vragen.

Meld nu je initiatief aan

Aanmelding kan tot 31 maart 2020. Uiterlijk eind april hoor je of het aangevraagde bedrag is toegezegd.

Zie voor de vereiste documenten en gegevens, waaronder de financiële verantwoording.
Subsidievoorwaarden

De aanvraag moet compleet en in één geheel te worden ingediend. Incomplete aanvragen worden met uitleg onbehandeld retour gezonden.

Waar wacht je nog op?
Vul het aanmeldformulier in dat bij je aanmelding past en stuur het in voor 31 maart 2020.

Inschrijfformulier

Vernieuwing & Verbetering

Het fonds wil activiteiten mogelijk maken die bijdragen aan meer contact, meer kennis en meer begrip tussen LHBTI+ onderling en tussen LHBTI+ en niet-LHBTI+. Vernieuwing en verbetering kunnen een grote impact hebben. De mensen achter het fonds willen daarom organisaties motiveren om vernieuwende activiteiten te bedenken en creëren, met nieuwe partners samen te werken en om nieuwe doelgroepen aan te spreken. Met een financiële bijdrage van het fonds kunnen organisaties bijvoorbeeld projecten ontwikkelen die een langere voorbereiding en hogere productiekosten vragen.

  • Concreet en realiseerbaar is
  • Gericht is op het bevorderen van LHBTI+-acceptatie
  • Zich tenminste één keer afspeelt in Utrecht en voorkomt op het programma van het Midzomergracht festival
  • beschrijving van het project/ de activiteit
  • in welke periode het project/ de activiteit plaatsvindt
  • op welke doelgroep het project/ de activiteit gericht is
  • op welke manier het project/ de activiteit de duurzame acceptatie van LHBTI’s wil bereiken
  • de hoogte en het doel van de verzochte subsidie
  • aanvragen tot maximaal 750,-
De aanvraag wordt inhoudelijk beoordeeld door een adviescommissie. De commissie bestaat uit vijf leden, die hier niet voor krijgen betaald. Deze leden behoren tot de LHBTI+-doelgroep en hebben ruime ervaring op het gebied van cultuur, educatie en/ of sport

Aanvraag indienen

Inschrijfformulier
Meld nu je initiatief aan.
Aanmelding kan tot 31 maart 2020. Uiterlijk eind april hoor je of het aangevraagde bedrag is toegezegd.Bij de aanvraag moet je een samenvatting meesturen van de aangeven onderdelen op deze pagina. Toegestane bestanden: pdf, txt, doc, docx ,ppt of pptx


Ik wil de nieuwsbrief per e-mail ontvangen