Business Dag 2020-03-22T15:15:47+00:00

Business Dag

Impact maken.

Aanmelden is niet meer mogelijk.

Vanwege het COVID-19 virus zijn wij genoodzaakt om ons festival stil te leggen.

Meer informatie

Wanneer we het hebben over inclusiviteit en verbinding met de maatschappij, kun je niet om de factor ‘werk’ heen. Werk vormt voor de meeste mensen een primair onderdeel van het leven. Bedrijven hebben daarnaast een grote impact in het maatschappelijk debat over normen en waarden. Door dit onderdeel te maken van hun boodschap naar de maatschappij en het tonen van voorbeeldgedrag levert het bedrijfsleven een positieve bijdrage aan deze impact.

Het Midzomergracht festival brengt bedrijven en maatschappelijke organisaties samen om te praten over thema’s rond inclusiviteit en diversiteit. Om van elkaar te leren, kennis te delen én om samenwerking te stimuleren.

Deelname
Business dag

De Midzomergracht Business dag wordt georganiseerd ter ondersteuning, aanmoediging en promotie van bedrijven die inclusiviteit op de werkvloer stimuleren.

Het doel van de Business Dag is om bedrijven en merken te verbinden door samen in discussie te gaan en van dichtbij te bekijken hoe andere deelnemende bedrijven een inclusieve werkcultuur hebben ontwikkeld.

laat zien dat jouw bedrijf staat voor inclusiviteit.

Door een innovatieve en boeiende Business Dag te organiseren hopen wij deze verbindingen en zichtbaarheid voor zowel LHBT+ community als LHBT+ vriendelijke bedrijven te vergemakkelijken.
Wij zijn op onze beurt van mening dat dit de LHBT+ -gemeenschap sterker zal maken en kansen biedt voor bedrijven en individuen binnen onze gemeenschap.

Heeft u interesse?
Laat dan alvast uw gegevens achter via het onderstaande formulier.

Wat kan je verwachten

Een dag van verbinden met andere bedrijven met interessante Keynote sprekers van Nationale en internationale bedrijven, break-out sessies met verschillende topics, paneldiscussies en een afsluitende Netwerk borrel.

Heeft u interesse en of wilt u deelnemen aan de Midzomergracht Business Dag 2020?
laat dan alvast uw gegevens achter in het onderstaande formulier. Zodra de line-up bekend is brengen wij u direct op de hoogte. Deelname aan de Business dag is uitsluitend voor partners en supporting partners van het Midzomergracht festival.

Contactpersoon Business Dag:
Arjan Deuss
arjan@midzomergracht.nl
Bestuur Midzomergracht festival

De Business Dag wordt georganiseerd in samenwerking met:

Houd mij op de hoogte

Ja, ik wil graag op de hoogte blijven van ontwikkelingen voor de Midzomergracht Business Dag.


* verplicht veld