Wij zijn Keylane.

Waar je ook vandaan komt, wie je ook bent; bij ons is het belangrijk dat je jezelf kan zijn.
Wij maken software voor verzekeraars en pensioeninstellingen. Als je niet in de verzekerings- of pensioenbranche werkt, heb je waarschijnlijk nog nooit van ons gehoord, maar er is een grote kans dat meerdere van jouw verzekeringen of pensioenproducten verwerkt worden met software van Keylane. Software die – vaak zonder dat we het merken – op de achtergrond een belangrijke rol speelt

#BEYOURSELF
CONNECT & ENGAGE WIT US

careers.keylane.com/beyourself

Uit onderzoek blijkt dat mensen die gelukkig zijn beter presteren. Als je het zo bekijkt, is het dus erg logisch dat wij willen dat onze Keylaners gelukkig zijn. Natuurlijk, wij zijn een bedrijf waar geld wordt verdiend. Maar belangrijker nog; wij zijn een groep mensen die samen waarde creëert. Samen hebben wij besloten dat wij dat op een zo menselijk en prettig mogelijke manier willen doen. Dat iedereen die bij ons werkt echt zichzelf kan zijn. Dat je je kan vormen en kan blijven ontwikkelen. Dat is niet alleen goed voor ons bedrijf, maar vooral voor de mensen die er werken.
De afgelopen paar jaar hebben wij ons in sneltreinvaart ontwikkeld tot een internationaal bedrijf met kantoorlocaties in Duitsland, Denemarken, Noorwegen en natuurlijk Nederland.
Bij Keylane werken wij samen met mensen die overal vandaan komen. De wereld van Software Development kent vele gezichten: wij hebben collega’s uit Pakistan, Macedonië, Portugal, India, Polen, Duitsland, Noorwegen, Denemarken, om maar een paar landen te noemen.

Wij leren van deze culturele verschillen en accepteren dat iedereen een unieke bijdrage levert. Hierdoor blijven wij onszelf ontwikkelen en bouwen we samen aan onze ambitie; marktleider zijn in Europa. Wij leren van de opgestroopte mouwen in Rotterdam, de zakelijkheid op ons hoofdkantoor in Utrecht, de ‘werk- leven’ balans van onze Keylaners in Kopenhagen, de Duitsers die met veel humor grappen over Nederlandse clichés.
Wij leren door te doen, soms schuurt dat. We lachen, maken fouten, likken onze wonden en vieren onze successen. We werken, we sporten, we borrelen. Wij leren als wij erop worden aangesproken tóch een stropdas om te doen bij die belangrijke vergadering in het buitenland. Wij leren ook als onze Deense collega’s verbaasd kijken hoe wij Nederlanders een broodje hagelslag eten als lunch. Als mens ben je nooit af, wij willen uiteindelijk de beste versie van onszelf worden.
Wij vragen iedereen die bij ons binnenkomt écht zichzelf te zijn. In ruil vragen wij diezelfde mensen dit principe zelf ook uit te dragen. Als wij succesvol willen blijven moeten we wel openstaan voor anderen. Dat geldt voor ons als bedrijf, maar nog meer voor ons als mens.

Dit is de reden dat wij partneren met het Midzomergracht festival. Wij houden van een goed feestje, maar vinden het nog belangrijker dat elk mens zichzelf kan zijn.

#BEYOURSELF
CONNECT & ENGAGE WIT US

careers.keylane.com/beyourself

Bekijk ook

Over Keylane
Keylane is een vooraanstaande Europese leverancier van moderne, klantgerichte SaaS-software voor de verzekerings- en pensioensector. Dankzij onze diepgaande IT-kennis en jarenlange expertise in de sector kunnen wij onze klanten helpen bij het verbeteren van hun bedrijfsvoering en de inzet van technologie. Met geavanceerde oplossingen helpen wij bij verlagen van kosten, snel nieuwe en innovatieve producten op de markt brengen en de klanttevredenheid vergroten.

Bij Keylane werken meer dan 830 mensen en Keylane levert diensten aan meer dan honderd verzekeringsmaatschappijen en pensioeninstellingen in Nederland, België, Duitsland, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en de Nederlandse Antillen. Het hoofdkantoor van Keylane is gevestigd in Utrecht.