22 augustus

Event details

  • Tivoli Vredenburg - Cloud Nine
  • 22 August 2021
  • Sunday, 20:00 tot 23:00

Contact event manager

Book your tickets

Choose tickets
€0
Bank NameAccount No: 0000 1400 1211IFSC Code: 00001321Branch Address
Back to details
Thank you Kindly

MidzomerTalk met Han Bosman

TivoliVredenburg, Vredenburgkade 11, 3511 WC Utrecht

Sunday, 20:00 tot 23:00
22 August 2021

000000

MidzomerTalk met Han Bosman

TivoliVredenburg, Vredenburgkade 11, 3511 WC Utrecht

Sunday, 20:00 tot 23:00
22 August 2021

PRINT

Tijdens het Midzomergracht festival ontvangt Han Bosman drie interessante en bekende gasten (jong en oud) uit de wereld van film, media, theater, muziek, literatuur, politiek of de Utrechtse LHBTI-scene. Het concept is eenvoudig: vier stoelen, drie gasten, een draaitafel met muziek en een goed gesprek.

Zij gaat met haar gasten in gesprek over hun passie en hun coming out, en haalt verhalen op aan de hand van muziek. Han is de grondlegger en bedenker van het kleurrijke infotainmentprogramma ‘Oudroze’, waarin zij middels muziek en gesprekken met gasten, de historie van roze veteraan wil eren en met de jongere generatie over hoe zij de toekomst zien. En dat allemaal zodat hun verhalen niet verloren gaan.

Aanvang: 20.00
Prijs: € 7,50 incl. een consumptie
Geen coronatoegangsbewijs nodig
Tickets

 

Midzomertalk 2020

 

Gasten

Julia Zahra
Julia Zahra is een 22-jarige popzangeres geboren in de Verenigde Staten, opgegroeid in Bussum.
Haar muzikale carrière begon met een deelname aan en overwinning van The Voice of Holland seizoen 4, als jongste winnares ooit. Ze scoorde 2 nummer 1- hits met ‘Oops…I did it again’ en ‘Empire State of Mind’ en stond meermaals voor een uitverkochte Ziggodome en Sportpaleis Antwerpen tijdens de ‘Duizend Spiegels’-tour van Marco Borsato. Vlak na haar deelname aan de TVOH verscheen haar debuutalbum, dat op nummer 1 binnenkwam in de Itunes album top 10. In 2015 won Zahra het achtste seizoen van ‘De Beste Zangers van Nederland’. Het liedje ‘Just an Illusion’, dat in Nederland de tweede plek bereikte, werd een jaar later ontdekt in de Pacific en werd een nummer 1 hit. Ze speelde in Fiji, Samoa, Tahiti, Nieuw Caledonia en Nieuw Zeeland.

 

Elias van Mourik
Elias van Mourik, 23 augustus jarig en vanaf dan 23 jaar. Hij begon aan het conservatorium, maar heeft toch later gekozen voor de studie Social Work aan Hogeschool Utrecht. Hij groeide op in Amerongen en woont nu al een aantal jaar in Utrecht.Hij maakt en schrijft eigen muziek en zit als zanger in een band. Deze combinatie vind hij heel fijn, omdat zijn muzieksmaak varieert van dubstep tot rock en van klassiek tot jazz. Hij zet zich graag op een ambitieuze manier in voor mensenrechten en het inkleuren van de wereld, vandaar dat nu het grootste regenboogfietspad ter wereld in Utrecht ligt op zijn initiatief.

 

Nancy Jouwe
Nancy Jouwe is cultuurhistoricus en werkt als freelance onderzoeker, schrijver, docent en publiek spreker rondom het Nederlandse slavernijverleden en koloniale geschiedenis, en de link tussen gender, ras, kolonialisme en sociale en culturele bewegingen in Nederland en internationaal. Jouwe studeerde genderstudies en cultuurgeschiedenis aan de Universiteit Utrecht en York University (UK). Tijdens en vlak na haar studie reisde ze veel naar Zuid-Oost Azië en de Pacific, en was ze verbonden aan transnationale queer en feministische netwerken. Voordat ze freelancer werd, werkte o.a. als directeur voor St. Papua Cultureel Erfgoed en Kosmopolis Utrecht en als adjunct-directeur voor Mama Cash, fonds voor vrouwen. Ze doceert aan de master beeldende kunst van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht en geeft les aan de Council on International Educational Exchange in Amsterdam over gender, ras en seksualiteit aan Amerikaanse uitwisselingsstudenten. Daarnaast verzorgt ze regelmatig gastlessen bij diverse universiteiten en kunstacademies. Ze is voorzitter van Basis Actuele Kunst – BAK, Utrecht en covoorzitter van vrouwenfonds Mama Cash, en is regelmatig lid van commissies en denktanks rondom (post)koloniaal erfgoed, kunst en vrouwengeschiedenis.

 

Zaal open: 19.00
Aanvang: 20.00
Verwachte eindtijd: 23.00
Prijs: € 7,50 incl. een consumptie
Geen coronatoegangsbewijs nodig
Tickets