aanmelden 2018-01-22T16:59:15+00:00

#celebrate
15 t/m 24 juni

De inschrijving voor het Midzomergracht festival 2018 is geopend.
Aanmelden kan t/m 31 maart 2018

We nodigen iedereen uit om spannende, interessante, innoverende, leerzame, verbindende en amuserende activiteiten aan te melden.

Dit jaar leggen we een accent op het thema Roze Ouderen.

Meld je activiteit aan vóór 31 maart 2018 en maak maximaal gebruik van onze promotiekanalen. Meld je je activiteit na deze datum aan, dan doen we uiteraard ook ons best om het publiek met jullie organisatie kennis te laten maken. We kunnen echter geen deelname garanderen, noch de promotie.

Gegevens Aanvrager
Gegevens Activiteitmax 60 tekens inclusief spaties

bijv. 20:00bijv. 22:30Deze tekst dient als input voor de MZG promotiemiddelen. Max 400 tekens inclusief spaties.
Locatie Naam van de locatie, adres, postcode en plaats. Indien nog niet bekend, meld dit hier. Indien je de optie "Locatie privé houden "selecteert dan wordt de locatie niet gepubliceerd en ben je er als organisatie zelf verantwoordelijk voor dat de deelnemers op tijd de locatiegegevens ontvangen.Als het event gratis is, vul je hier 0 in. Vul alleen getallen en komma's in, geen andere tekens. Alle activiteiten, ook de gratis events, worden door MZG doorgezet naar een online ticketsysteem. Dit helpt ons in het optimaliseren van de promotie.Vul hier de naam in van de website van het evenement of organisatieDit emailadres wordt gepubliceerd op de website, dus geef geen prive mail opVragen of opmerkingen over je aanmelding kun je hier kwijtUpload een zo groot mogelijk bestand. Indien nog niet beschikbaar, dan mag dit ook later worden aangeleverd.Upload een zo groot mogelijk bestand. Indien nog niet beschikbaar, dan mag dit ook later worden aangeleverd.