Inschrijving subsidie aanvragen Kees van den Berg fonds geopend

Het Kees van den Berg fonds maakt onderdeel uit van Stichting De Overkant, de organisatie achter het Midzomergracht Festival 2018.

Het fonds heeft als doel om middels een financiële bijdrage activiteiten/projecten op het gebied van cultuur, educatie en sport te realiseren die specifiek zijn gericht op het bevorderen van de acceptatie en zichtbaarheid van LHBTI’s (lesbiennes, homoseksuelen, biseksuelen, transgenders, personen met een intersekse conditie en alles ertussenin).

De inschrijving voor een subsidie van het Kees van den Berg fonds is officieel van start gegaan. De eerste aanvragen dienen uiterlijk 28 februari 2018 te worden ingediend (de termijn voor het indienen is verlengd en was eerst 1 februari 2018).

2018-02-12T15:45:27+00:00